MATERIALS. Treballem amb els millors materials del mercat

Teixits

coolmax Una estructura especial de fibres de quatre canals que forma un sistema de transport que desplaça l’humitat des de la pell fins a l’exterior. Aquest procés evapora la humitat més ràpidament, mantenint-te fresc/a i confortable.
thermolite Els teixits Thermolite® són capaços de donar escalfor i confort amb un mínim pes gràcies a les seves fibres buides dissenyades per atrapar l’aire i aconseguir el millor aïllament tèrmic. A més, aquest teixit s’asseca un 50% més ràpid que el cotó.
drytech DRY-TECH ofereix una alta velocitat d’evacuació de la suor, la seva tecnologia de fabricació produeix una gran eficiència. En la construcció d’aquest teixit hi ha la clau perquè els usuaris es vegin afavorits per obtenir un rendiment superior: les proves demostren que si els músculs es mantenen a la temperatura adequada, s’incrementa el rendiment i es retarda l’aparició de fatiga.
meryl Combina un tacte excepcionalment suau amb la durabilitat i robustesa del niló. La Poliamida Meryl s’estira fins a 5 vegades la seva longitud amb una recuperació excel·lent. És totalment transpirable aconseguint transportar la humitat a l’exterior i assecar-la ràpidament. Ofereix una excel·lent protecció UVA i UVB.
lycrasport El teixit LYCRA®SPORT està dissenyat específicament per les activitats esportives, les quals requereixen una combinació de pes lleuger, respirabilitat, suport muscular i la llibertat de moviment. LYCRA®SPORT està dissenyat per complir els estàndards més exigents d’elongació, en forma i poder de recuperació. El teixit LYCRA®SPORT està dissenyat per moure’s en totes les direccions.
shield Flexibilitat, el·lasticitat i durabilitat són només algunes de les característiques dinàmiques d’aquest material. Així mateix ofereix un temps d’assecat del material molt baix per tal de mantenir el cos protegit el màxim de temps.
softshell Aquest material està format per diverses capes de teixit caracteritzat per la presència de la membrana sèrie tek®shell teixit que garanteix que les propietats transpirable, impermeable i resistent al vent. Molts teixits d’aquesta categoria estan dissenyats per ser adequat per al seu ús extrem i prolongat. El teixits sèrie tek®shell tenen l’avantatge de ser flexible, assegurant que la veritable llibertat de moviment i ser resistents al desgast i l’abrasió garantint una llarga vida de la roba.

Acabats

hydrooil
És un acabat de tefló adequat per impermeabilitzar el teixit base, quan l’aigua cau damunt del material tractat rellisca i no penetra cap l’interior, ajudant d’aquesta manera a mantenir sec l’usuari en tot moment.
uvupf
És un producte empleat en la fabricació de roba de protecció solar. Pot ser pretractada amb UV (ingredients inhibidors) durant la fabricació per millorar la seva capacitat de bloqueig d’UV.