QUÈ FEM?. Us expliquem què podem fer per a vosaltres...

TUGA ACTIVE WEAR neix de la joventut i la passió d’un reduït grup de persones amb uns interessos en comú: la natura, l’esport i el medi en què vivim.

Tuga Active Wear - Beyond your limits
Som fabricants de peces esportives d’alt rendiment personalitzades per a col·lectius. La nostra filosofia i el nostre sistema de treball fa que siguem capaços d’equipar igual de bé a un atleta individual amb un repte personal, com tot un parc de bombers per a les seves activitats d’entrenament diari.

La marca no es limita a fer peces modernes i de qualitat, quan parlem d’alt rendiment, des del principi, sempre ens hem preocupat pels petits detalls, en fer roba tècnica tenint en compte les necessitats específiques de cada disciplina esportiva.

Reconeguda com a marca de gran qualitat, a Tuga Active Wear tenim com a objectiu aconseguir que l’esportista estigui sec i calent a l’hivern, i ventilat a l’estiu. El nostre laboratori és el planeta, i disposem de la col·laboració i assessorament dels millors i més extrems atletes del moment, així aconseguim que amb la nostra roba el teu cos senti la passió per poder aconseguir qualsevol repte que et proposis.

No busquem una compra compulsiva, les peces Tuga Active Wear estan pensades i creades amb una filosofia pròpia i una identitat única. En definitiva, des d’una posició abstracta d’entendre la vida …