FullSizeRender-1

Tuga Outdoor Team: equip amb molta actitud

Posted on 21/07/2015 · Posted in Outdoor Team, Trail running

Rosa Navarro, Dolors Morcillo i Javi Sánchez ens han regalat les millors notícies d’aquestes darreres setmanes, però el TUGA OUTDOOR TEAM tanca així un semestre ple d’èxits.

El 12 de juliol s’anunciava a Zalla l’emocionant arribada a meta de Rosa Navarro a la Galarleiz Mendi Maratoia, després d’una lluita aferrissada amb l’atleta basca Montserrat Vázquez del Sestao, i una altra de les grans de la prova, Nerea Amilibia. Els 42,195 km de Galareiz van dictminar que el primer lloc era per la Rosa, que va aturar el crono a  4:04:42, quedant a tan sols  a menys de dos minuts del rècord total d’una prova que ja té vint edicions. I el Javi Sánchez, pel seu costat, va assolir el tercer lloc del podi de Veterans, i completava la festa l’Ismael Molina que fent parella amb la Rosa Navarro quedaven en segona posició absoluta per parelles.

11707507_570099739795853_688980622009318059_nMikel Goikoetxea  Mikel Goikoetxea  Mikel Goikoetxea
Gràcies per les fotografies Mikel Goikoetxea fotografía

La setmana següent era la Dolors Morcillo que també feia podi després de 46 kilòmetres i 3.300 metres de desnivell positiu a la CURSA DE RESISTÈNCIA VALLS D´ÀNEU, una de les més dures del panorama nacional, i que en aquesta edició formava part de la “Lliga Catalana de Curses de Resistència” de la FEEC.

ultra-trail-valls2015Dolors Morcillo

El domini de l’aranesa Montse Bacardit és indiscutible en aquesta edició de la Ultra Valls d’Àneu, però l’esforç i la regularitat de Dolors Morcillo va ser increïble fins arribar en tercer lloc, seguint una jove Irene Segura, que ocupà el segon lloc.

El primer semestre de l’any es tanca amb les millors sensacions possibles, gràcies al compromís del  TUGA OUTDOOR TEAM i la participació dels nostres corredors en diferents competicions, modalitats i escenaris. Com la Marató de Borriol TUGAMABO 2015 i la Cursa de l’Alba, que va ser un triomf més per la Rosa Navarro.

I la conclusió és:

FullSizeRender fotografia de Andres-Nuñez-Last-Race-Studio
                                                                                                                    fotografia de Andres-Nuñez-Last-Race-Studio  
FullSizeRenderrosa

 

Estem motivats per l’adrenalina de veure’t competir,
del gust únic de disfrutar els teus assoliments,
de veure com et sents feliç. En definitiva:
un plaer inigualable dissenyar-ho per a tu.